Kuntokeskus Actilife

Ma–to: 9–12 & 16–19

Pe: 9–11 & 16–18

La 9–11

Su: suljettu

Logo-c-Actilife

Tervetuloa Kokkolan monipuolisimmalle kuntosalille!

Upea, valoisa ja avara juuri remontoitu sali Chydeniassa on monipuolisesti varusteltu. Salilla on 8 paikkaa vapaalla tangolla tehtävää penkki-, kyykky- ja mave -harjoittelua varten sekä erillinen penkkipunnerruspaikka. Lisäksi kaksi HURin Hi5 -laitekierrosta, perinteisiä pakka- ja levypainolaitteita, käsipainot sekä huikea, lähes 30 laitteen cardio-alue! Toiminnallisen puolen varusteisiin kuuluu mm. kisakahvakuulat, hyppyboksit, voimaköydet, työntö-/vetokelkka sekä ns. voimamiestanko tai tukki, eli log bar!

Monipuolisesta ryhmäliikuntatarjonnasta löytyy tunteja kaiken tasoisille kuntoilijoille. Tarjoamme lähes 40 ohjattua tuntia viikossa! Meiltä löydät myös lapsiparkkipalvelun. Tuo lapsesi hoitoon luotettaville hoitajillemme ja treenaa samalla kuntosalilla tai ryhmäliikuntatunnilla, jopa neljästi viikossa! Lapsiparkki on tarkoitettu 1–7-vuotiaille.  

Asiakkaiden vapaassa käytössä on myös upeat saunat, infrapunasauna sekä lämmin parkkihalli klo 6.00–21.30 joka päivä! Kulku avainkortilla jäsenille klo 5.00–23.30 vuoden jokainen päivä.

Iloinen ja ammattitaitoinen henkilökunta on mielellään avuksi. Tervetuloa tutustumaan!

 

Sijainti kartalla