Mehiläinen

Ma: 8–16

Ti-to: 7.45–16

Pe: 8–14

La-su  suljettu

P. 010 414 00 (0,084€ / min).

www.mehilainen.fi

Sijainti kartalla

www.mehilainen.fi

Logo-c-Mehilainen

Mehiläinen Kokkola – täyden palvelun lääkärikeskus sekä työelämäpalvelut

Mehiläinen Kokkola tarjoaa yleislääkäri- ja työterveyslääkäripalveluja sekä kattavat erikoislääkäripalvelut (gynekologia, urologia, sisätaudit, kardiologia, neurologia, ortopedia, verisuonikirurgia, korvataudit, silmätaudit, gastrokirurgia, lastentaudit). Erikoislääkärin vastaanotot ovat vaihtelevasti iltaisin klo 19 saakka. Toimipisteessä ajanvarauksella myös laboratorio- sekä röntgen- ja ultraäänitutkimukset. Magneettikuvaukset joka tiistai magneettirekassa Kokkolan Mehiläisessä.

Ammattitaitoisen ja hyvään palveluun sitoutuneen henkilökuntamme tavoitteena on tarjota laadukkaita työterveyshuollon palveluita Keski-Pohjanmaan alueen yrityksille ja yrittäjille sekä valtakunnallisille asiakkaille. Työntekijöiden työhyvinvoinnista ja terveydestä huolehtiminen on tärkeä osa yritysten tuottavuutta ja kilpailukykyä. Työterveyshoitajamme palvelevat ajanvarauksella.

Varaa aikasi verkossa www.me hilainen.fi, OmaMehiläinen mobiilisovelluksen kautta tai asiakaspalvelunumerosta 010 414 00 (0,084€ / min). Asiakaspalvelumme palvelee joka päivä ympäri vuorokauden.

Sijainti ja pysäköinti: Mehiläinen Kokkola sijaitsee Kauppakeskus Chydenia III, Rantakatu 2 B 3 krs. Oma sisäänkäynti Rantakadulta katutasosta parkkihalliin vievien ovien oikealta puolelta. Parkkihallista myös kulku joko hissillä tai rappuja pitkin. Kyltit ohjaavat parkkihallista oikeaan rappukäytävään. Parkkihallissa on ilmainen 3 tunnin pysäköinti parkkikiekolla.

 

Sijainti kartalla